3D wedstrijd

De wedstrijd

Op 1 en 2 juni 2024 organiseert LEW weer haar tweedaagse 3D op en rond de Wanroijse Heuvelrug. Wij nodigen u uit om deel te nemen. Zoals u van ons gewend bent geen risicodoelen, geen plus/min doelen en geen bewegende doelen. Wel gaan we weer ons best doen om een leuk en uitdagend parcours neer te zetten, waarbij we zeker zullen proberen om u op het verkeerde been te zetten. Alle soorten bogen zijn welkom, datzelfde geldt voor de pijlen. (Blunts en broad heads zijn echter niet toegestaan). Onze catering commissie gaat weer haar best doen om de inwendige mens goed te verzorgen en zo mogelijk te verrassen.  

Data en tijden
Zaterdag 1 juni
Aanmelden: vanaf 7:30 uur
Briefing: 9:30 uur
Aanvang wedstrijd: 10:00 uur
Zondag 2 juni
Aanmelden: vanaf 7:30 uur
Briefing 8:30 uur
Aanvang wedstrijd: 9:00 uur  

Kosten
Volwassen € 14 voor 1 dag of € 24 voor een weekend
Jeugd t/m 18 jaar € 10 voor 1 dag of € 16 voor een weekend

Inschrijving
De inschrijving opent op 1 maart 2024 om 20:00 uur. Inschrijving middels het formulier dat beschikbaar is op onze site https://handboogschutterijwanroij.nl/3D-wedstrijd Na het aanmelden ontvangt u per mail een bevestiging met alle personen die u heeft aangemeld, het totaal verschuldigde inschrijfgeld en een betalingskenmerk. Uw betaling ontvangen wij graag op bankrekening NL54 RABO 0156 2091 44 t.n.v. “Handboogschutterij LEW” o.v.v. naam en betalingskenmerk. Pas na betaling bent u definitief ingeschreven en bent u zeker van een plaats. Bij afmeldingen ná 19 mei 2024 wordt geen inschrijfgeld meer gerestitueerd.

Communicatie
Wanneer u individueel inschrijft beschikken wij over uw e-mailadres en zijn wij in staat eventuele mededelingen aangaande de wedstrijd rechtstreeks met u te communiceren. Schrijft u gezamenlijk in dan worden deze mededelingen naar uw contactpersoon (de inschrijver) gemaild.

Communicatie
Er is een mogelijkheid om gratis te kamperen in de buurt van het wedstrijdterrein, te weten ’t Muurke 5, 5446 XH te Wanroij. U kunt zich hiervoor aanmelden via het inschrijfformulier. Een vrijwillige bijdrage wordt echter zeer gewaardeerd.